Recensioner

“Har hittills gått 4 gånger nu hos Magnus och känner för varje gång jag är där hur min kropp svarar bra på behandlingen, känner själv under behandling hur det jobbar. En mycket mjuk och skön behandling som hjälper min kropp att läka och bli mer och mer smärtfri 🙏
Magnus har ett mjukt och fint sätt och är väldigt duktig på det han gör och kan varmt rekommendera honom!" 🌹🌹🌹

Birgit Jonsson

“Redan efter en behandling upplevde jag en enorm skillnad. Ge dig själv möjligheten att bli hjälpt av Magnus och KST. Ny tid inbokad för min del. En härlig känsla av hopp här.”

Kerstin Bäckman

"KT är en fantastisk behandlingsform. Magnus är en inkännande och duktig terapeut som har hjälpt mig att stilla tankesnurret. Han får mig också att tänka till och göra livsstilsförändringar utan att komma med pekpinnar. Magen är nu i god balans och flödet i kroppen helt annorlunda."
 

Marie Hallström

Rekommenderas varmt! Fått hjälp med smärta i rygg o stelhet, som bonus även en känsla av att vara mindre trött och har fått mer energi.

Pia Frederiksen

"Bland det häftigaste jag har varit med om!
Denna behandlingsform har varit så effektfull på mig och jag har känt hur min kropp har svarat upp på behandlingen på en gång. Magnus är oerhört kompetent, professionell och lyhörd.
Jag har haft förmånen att vara testpilot under hans utbildning vilket jag är enormt tacksam över.
Tack vare det har jag fått hjälp med smärtor pga en sned höft 🙏🏼❤️
Rekommenderar starkt!"

Maya Hansson