Sök
  • mangeholmqvist

Nu erbjuder jag 50% på mina behandlingar!

Uppdaterad: 5 maj 2020

I samband med dessa tider och viljan till att låta fler få prova att gå på behandling hos mig erbjuder jag nu 50% på ordinarie pris på mina behandlingar. Jag är medveten om att en del kanske känner en oro i vardagen och vill därför bidra till att fler ska få möjligheten att prova Kraniosakral behandling och få känna dess effekter. Vad som sker under en behandling är att dina biokemiska processer i kroppen ändras och det sympatiska nervsystemet sänks; detta leder då till att ditt immunförsvar stärks vilket i sin tur bidrar till ökad motståndskraft mot andra sjukdomar. Detta är bara en gynnsam nämnd faktor som Kraniosakral behandling kan ge för din kropps hälsa!


Välkommen att boka så får du 50% i kassan! Gäller t.o.m. 31 maj 2020


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla