Få hälsa på insidan, som även syns utåt, med hjälp av Q Sciences produkter

Håller du med om att det är viktigt för oss att vi tar hand om oss själva, att vi motionerar och rör på oss fysiskt, men också att vi tänker på vad vi stoppar i oss, varje dag?

 

Nästan alla håller med om att det är viktigt att kroppen får komma i rörelse, och allt fler är idag medvetna om vad de äter, för att få rätt näring till sin kropp.

 

 

Men vad gör du egentligen för att ta hand om din hälsa, på insidan?

 

Och vad gör du för att stärka din kropp, och höja ditt immunförsvar?

Maten idag är inte alls lika näringsrik som i början på 1900-talet, och den består av ämnen som inte gynnar vår tarmflora. Som ett exempel behöver vi äta fyra gånger mer morötter idag, för att få i oss motsvarig mängd magnesium, jämfört med som på 40-talet.

 

För att skapa balans i våra kroppar, behövs en medveten kosthållning, och det är vad många eftersträvar idag, eller redan har anammat.

Tyvärr är det svårt att få tag på naturliga råvaror och livsmedel, utan tillsatser som försämrar vårt näringsupptag. Det blir därför allt viktigare att tillföra näringen i form av kosttillskott, på sidan av vår föda. Detta har jag egen erfarenhet av, och känner skillnad varenda dag, för vad det gör för min egen hälsa, min energi och mitt immunförsvar.

Jag använder tillskott som ger kroppen det som den behöver. Allt för att kunna ta upp näringen optimalt, ge den energi, bättre funktion av muskler och leder, samt ger bättre förutsättningar före och efter träning, ja, även bättre sömn.

Q Sciences har över 50 produkter. Se deras utbud, och lägg en beställning på shop.myqsciences.com/411mag

eller kontakta mig, för att veta mer.