Hitta kroppens balans

JAG ÄR BARA NYFIKEN​

Håller du med om att det är lika viktigt att vi tar hand om oss själva på insidan som att vi motionerar och rör på oss fysiskt? Nästan alla håller med om att det är viktigt att kroppen får komma i rörelse och allt fler börjar bli medvetna om vad de äter för att få rätt näring till sin kropp.

 

 

 

 

Vad gör du för att ta hand om din hälsa?

 

Vad gör du för att stärka din insida?

JAG HAR FÅTT VETA​

Att maten idag inte alls är lika näringsrik som i början på 1900-talet och att den består av ämnen som inte gynnar vår tarmflora. Som ett exempel behöver vi äta fyra gånger mer morötter idag för att få i oss motsvarig mängd magnesium jämfört med på 40-talet.

En medveten kosthållning för att skapa balans i våra kroppar är vad många söker efter idag eller redan har anammat.

Tyvärr är det svårt att få tag på naturliga råvaror och livsmedel utan tillsatser som försämrar vårt upptag av näring. Det blir därför allt viktigare att balansera näringen i form av kosttillskott på sidan av vår föda. Detta har jag verkligen egen erfarenhet av och vilken skillnad det gör för vår hälsa, energi och vårt immunförsvar.

Tusentals andra medvetna och jag själv använder en produktserie som ger kroppens inre den balans som cellerna behöver för att kunna ta upp näringen optimalt.

HUR VET JAG DETTA MED SÄKERHET?

Jag har tidigare tagit analyser av mitt blod för att kontrollera balansen och därmed fått vetenskapligt svar på hur mina celler mår. Som du säkert också redan vet, så är det avgörande att ha en balans, för våra kroppars långsiktiga hälsa.

LÅT MIG BERÄTTA, HUR JAG KAN HJÄLPA DIG, ATT SKAPA BALANS FÖR DIG

Detta enkla test är CE-godkänt för hemmabruk och tar endast ett par minuter att göra. Vill du ta ett test hör du bara av dig till mig, så hjälper jag dig igång. Analysen går jag sedan igenom tillsammans med dig grundligt och därefter kan vi se vilken åtgärd som skulle passa bäst för dig. Du får även en full rapport på 24 sidor innehållande analysen och kostförslag för dig. Idag (juni 2020) har över 500.000 personer världen över tagit detta test. Om du vill, kan du också läsa mer om hälsoprotokollet genom att klicka på länken här nedan.

Klicka på denna länk för att läsa mer om hälsoprotokollet

De mest gynnsamma fördelarna med hälsoprotokollet:

 • Bidrar till normal hjärn- och hjärnfunktion
   

 • Bidrar till ett normalt immunförsvar
   

 • Ökar nivåerna av EPA och DHA i kroppen på ett säkert och effektivt sätt
   

 • Bidrar till att justera omega-6/omega-3 balansen
   

 • Olivoljan i balansoljan tillför kroppen polyfenoler som skyddar blodfetterna från oxidativ stress
   

 • Bidrar till en normal ögonfunktion såväl som normalt blodtryck
   

 • Balansoljan bidrar även till normala blodkalciumnivåer, normalt skelett, normal muskelfunktion, normala tänder och normal celldelning

 

Källa

ZINZINO-IP-center-LOGO-BLACK-RGB-2019.pn