Skärmavbild 2021-05-17 kl. 21.11.54.png

073-553 68 93

Bokning: www.ecocaféet.se

 

Du kan också kontakta mig.
.

Priset för en behandling (55 min) är 700 kr.

Välkommen att ta reda på hur lätt det kan vara, att äntligen må bättre, och njuta mer av ditt liv, som det är tänkt att du ska göra.

Du som har tagit C19 vax sprutan ska vänta MINST 4 VECKOR,  innan du kommer hit.
 
OBSERVERA ATT JAG INTE BEHANDLAR NÅGRA PROBLEM ELLER BESVÄR SOM UPPSTÅTT FRÅN SPRUTAN ALLS. OM DU FÅTT PROBLEM EFTER SPRUTAN, SKA DU INTE KOMMA HIT ALLS, UTAN DU SKA KONTAKTA DIN LÄKARE ISTÄLLET. DU MÅSTE OCKSÅ ANMÄLA SKADAN TILL LÄKEMEDELSVERKET. 

DETTA GÄLLER ALLT FRÅN LINDRIGA BESVÄR TILL OM DU ÄR PÅTAGLIGT SJUK OCH/ELLER FEBRIG, TRÖTTHET, OLIKA FÖRLAMNINGAR OCH VÄRK, AUTOIMMUNITET ELLER OM DU HAR FÅTT PROBLEM MED EXTREMA OCH OREGELBUNDNA BLÖDNINGAR, SAMT ALLA ANDRA PROBLEM EFTER SPRUTAN. 

Tidsbeställning
Du bokar via 2Inspire/Ecocaféet, eller kontaktar mig. 
Om du vill prata med mig, innan du bokar, är du välkommen att ringa mig på 073-553 68 93.


Mottagning
2Inspire Hälsocenter,
Storgatan 26 i Östersund,


Samt på hemadress,

Trädgårdsvägen 7B, Frösön.

Pris
700 kr, 55 min.

Du betalar på plats och kan välja att betala med kort, kontant eller med swish.
Du kan också få ett rabatterat pris, om du väljer 5 behandlingar direkt. Du får då närmare 15 % rabatt.

 

Priset för 5 behandlingar är 3000 kr, och du sparar då 500 kr.

Betalning sker i förskott och betalas på EcoCafét/2Inspire.

 

Visa alltid kvittot, för mig, när jag möter dig i behandlingsrummet.

Hur ofta?
Oftast bokar jag in behandlingarna med 1,5 - 2 veckors mellanrum. Det går också bra att ha längre tid mellan behandlingarna.

Hur många behandlingar behövs?
Det är olika hur många behandlingar som behövs, beroende på vad du behöver få behandlat, och hur länge problematiken kvarstår. Personer svarar olika fort på behandlingarna. Därför är det svårt att säga något generellt, om hur många, som just du behöver. Ett riktmärke, kan för den som inte, har gått på något liknande, är att ge det 1-3 gånger, för då kommer du, garanterat få skillnad.

Vanligt är att ta behandlingar lite oftare i början, ungefär en gång i veckan, och ta lite längre tid mellan gångerna senare, när det börjat bli mera balans i kropp och själ.

De flesta upplever skillnad direkt efter första behandlingen, men för att få en varaktig förbättring, på något som man gått med under en längre tid, är det inte ovanligt, att det kan behövas uppåt tio behandlingar, eller fler.

En del behöver mindre och en del behöver mer.

Vissa väljer också att komma regelbundet, för att de vill ha, behandlingar förebyggande. Det är utmärkt att unna sig det. Det kan vara allt ifrån en gång i månaden, eller en gång per kvartal.

Hur går behandlingen till?
Klienten är alltid fullt påklädd under behandlingen och ligger på rygg, på en behandlingsbänk.

Sen jobbar jag med ett mjukt tryck, motsvarande vikten av en euro, för att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till sin balans, och sin kraniosakrala rytm.

Första gången du kommer till mig, får du berätta om dina upplevelser, av ohälsa i livet, som kan ha betydelse, för dina nuvarande symptom, och som du vill ha hjälp med att korrigera.

 

Efter behandlingen, ger jag, utifrån ett holistiskt perspektiv, en behandlingsförklaring och rekommendation, för att länge bevara din hälsa.

Behandlingen tar 55 min.

 

 

 

Välkommen!

 
 
Shadow on Concrete Wall

Skriv ett PM till mig

Success! Message received.